Thursday, December 12, 2013

Loomade maailmas


  Võtame siin Sydneyst viimast ja otsustasime täna Wild Life Parki minna. Algas see armsa liblikatoaga, kus viimased vabalt ringi lendasid. Üks üritas pidevalt Gerda õlale istuda, aga mingi hüperaktiivne väike laps ajas ta muudkui sealt ära ja me ei saanudki ajaloolist fotot. Edasi toimus lausa drastiline muutus ja sattusime madude tuppa.
Klaasi taha oli ka saadud teisena kõige ohtlikum pruun madu. Seal me pikemalt ei peatunud ja jõudsime klaasi taha, kus puude otsas istusid armsad koaalad ja magasid. Nunnumeeter oli koheselt põhjas. Vaatlesime neid vist oma pool tundi. Üks koaala tuli puu otsast alla, kõndis täiesti meie juurde......ja pissis. Isegi see oli armas.
  Järgmised must see'd olid kängurud ja mingi kõige nunnum vombatlane. Küll need olid kiuslikud loomad. Muudkui tirisid üksteist sabast ja nokkisid niisama. Nägime veel hiirlasi ja ka suur krokodill ei jäänud märkamata.  
 Kui loomade maailmast osa saamise mõõt täis sai, läksime chinatowni sööma. Arutasime, et nädal on täiesti piisav aeg Sydney avastamiseks ja väga kahju ei olegi lahkuda. Pigem on kihk juba uusi kohti avastama ja läbi jalutama hakata. Tagasi tulles kogesime esimest korda, et külm on. Tuul oli väga suur ja päike ka juba madalamal. Kodupoest ostsime õhtuks puuvilju ja nautisime hosteli elu.

No comments:

Post a Comment