Friday, December 13, 2013

Lehvi lehvi Sydney

  Mõtlesime, et viimasel täispäeval Sydneys teeme ka viimase pika jalgsimatka. Kõndisime 7,3 km Coogee randa. Seal oli amazing. Tegime esimese supluse ookeanis ära. Sellised mõnusad ujuja lained olid ja küll sai kilgata ja imelike ujumisliigutusi teha, et lõbustuslainetest üle ujuda. Vesi oli täitsa karastav ja ainult paar adru tegid junni jahedaks, kui need jalgadesse kinni jäid. Julgesime ka paksu kreemi all natukene päevitada. Ka ranna äärtpidi sai jalutatud ja nägime suppper ilusaid nö veebasseine, mis olid kivide vahele tekkinud. 

  Hiljem, kui vaid tühjad kõhud meid juhatasid, leidsime poe, mis vist meelest ei unune. Nimelt poe nimi on Maloneys Grocer. Seal müüdi kõike, mis tervislik. Ise ostsin sealt kookose vett, kluteenivaba quiche ja rukola-tomati-mozzarella salatit. 
Lippasime Centennial Parki ja sõime enda lõunat tiigi ääres ning hiljem märgatud sipelgapesa otsas istudes. 


  Koju jõudes viisime koheselt oma mustad riides esmakordselt Sydney pesumasinasse ja samas ajal kui mustus end pesi istusime hosteli katusel grill-peol. Kuna ühtegi huvitavat inimest seal ei olnud, mängisime lolle Eesti sõnamänge ja kui pesu puhas, lõppeski meie loodetavasti mitte viimane õhtu Sydneys. Linn jättis meile kustumatu mulje oma armsuse ja kodususega. Laupäevale liigume bussiga Melbourni poole, et seal farmitööd tegema hakata. Loodan igal võimalikul juhul ikka interneti saada, et farmimuljeid jagada, aga ei garanteeri seda kindlust. 

No comments:

Post a Comment