Thursday, January 9, 2014

Action

  Tööd on viimastel päevadel kuhjaga olnud. Kas siis korjame põllul või pakime kodus.
Tellimusi aina tuleb ja tundub, et oleme siin kõva raha juba teeninud, aga asju kokku arvutades ei tule väga märkimisväärne summa. Siiamaale ei ole veel palka saanud, sest et meie taxfile numberid ei ole saabunud, kuigi oleksid pidanud. Igatahes mingi jama on sellega ja me peame uuesti registreerima.
   Eile tegime endale ühe puhkepäeva ja jooksime Gerda ja Kayleeniga randa.
Kohutavalt suured ja mõnusad lained olid too päev. Need aga meile ka saatuslikuks said. Nimelt peesitame ja kuulame muusikat, kui kuuleme Kayleeni karjet ja sekundi pärast oleme ise veega kaetud. Üks laine oli meetrites palju kaugemale tulnud kui teised. Ühes meiega olid vee all ka meie elektroonika (minu telefon ja ipad ning Gerda ipod). Ma karjusin ja tõmbasin kõik veest välja mis vähegi sai. Kodus panime kogu kannatanute kamba riisi sisse, et ehk see imab niiskuse välja.
   Õhtul ilmusid meie maja ette farmerid ja kutsusin tuttavasse vastaskalda pubisse. Hüva mõte ja tegimegi minekut. Kohapeal vaatasime terrassilt päikeseloojangut ja puhusime farmerite ja Marlo rahvaga juttu. Andrew jõi ennast maani täis ja kutsus veel mingid pubi vennad enda juurde peole. Meie sellele kutsele ei vastanud ja lasime ennast ikka kodu juures maha panna. Küll tuli magus uni.
   Täna oli natukene kurvem päevakene, sest pidin aksepteerima fakti, et läbi vee pidi surema ka minu neljas telefon. Riis ei aidanud siin enam suuremat midagi. Ipadiga asjad natukene paremad. Lõunal tuli külla Jasmine. Panime Gerdaga kleidikesed selga ja läksime kolmekesti Orbostisse lõunatama. Tähistasime Jasmine viimast päeva maal, sest ta sai hea töökoha Melbournes ja peab meist kahjuks lahkuma. Siiski tegime juba järgmised plaanid Melbournes kohtuda. Õhtul driftisime ATVga põllale ja hakkasime aga Samphiret kühveldama. Tegelikult ei olnud üldse tuju korjata ja me Gerdaga käisime hoopis metsa ja põldu avastama. Leiame siit alati selliseid maalilisi ja uusi kohti kus õhtuvalguses eriti mõnus jalutada või mälupilte teha. Pimeduse saabudes kutsusid farmerid meid enda juurde rikkalikule õhtusöögile ja ühtlasi ka pesu pesema. Lauale pandi kalkun, juurviljad, kastmed ja moosid. Oh seda vaheldust kiirnuudlitest ja kiirputrudest (muideks parim hommikusöök).
   Nüüd istun nagu suur pall oma pehmel madratsil ja naudin mõtet, et unes saan kohtuda jälle kõikide nendega keda igatsen. Head ööd!

No comments:

Post a Comment